Carving- artystyczne rzeźbienie w owocach i warzywach
Carving, czyli artystyczne rzeźbienie w owocach i warzywach, był tematem kolejnych warsztatów na które uczniowie Technikum zaprosili przesympatyczne Seniorki.
Współpraca naszej szkoły z Biblioteka Publiczna w Mońkachto wymiana umiejętności, wiedzy i doświadczeń młodzieży oraz Seniorów.
Tym razem tematem spotkania było szkolenie z wykonywania ozdób z rzodkiewek, ogórków, jabłek, porów i cebuli. Warsztaty upłynęły w niezwykle miłej atmosferze .
Dziękujemy Pani Wiesławie Filipkowskiej za pomoc w organizacji szkolenia i za przyjęcie zaproszenia do naszej szkoły.
Warsztaty przeprowadziła p. Bogusia Wysocka- Gudel we współpracy z p. Agnieszką Szmurło- Kostro oraz uczennicami z #technikumhotelarskiego.
Najnowsze komentarze